BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN BİLGEHAN ERDEM’İ, ÇORUH ARAMA KURTARMA (ÇAK) YÖNETİMİ ZİYARETTE BULUNDU

Genel 30/04/2024 14:29

Belediye Başkanımız Sayın Bilgehan Erdem’i, Çoruh Arama Kurtarma (ÇAK) Yönetimi ziyarette bulundu

aşkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, ÇAK Başkanı Sayın Tolga Şatır ve yönetimi, Başkan Erdem'e yeni görevinden dolayı tebriklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret sırasında, ÇAK Başkanı Şatır, faaliyetleri hakkında Başkan Erdem'e bilgi verdi.
Başkan Erdem, nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek ÇAK’a çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ziyaret, ÇAK Başkanı Şatır’ın Başkan Erdem’e Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı albüm hediye etmesi üzerine çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.